Varm øl med flødeskum Classic

Mikrobølgeovn


Skænk Ultra op i små glas (2-5 cl)


Varm ca. 10-15 sek. pr. glas i mikrobølgeovn til de er lune/varme (ca. 60 grader)


Pynt med flødeskum

I gryde


Hæld den ønskede mængde

i en kasserolle og varm langsomt

op til ca. 60 °C


Pynt med flødeskum

  • Som mousse: vendes i flødeskum og stilles i køleskab nogle timer 


  • Hældes over din isdessert

  • Blandes i marcipan og overtræk med chokolade

  • Stænkes på lagkagebund og læg sammen med makroner, mørk chokolade, æblegelé og flødeskum

  • Sammen med makroner til æblekage

Cocio Knus 6,4%

10 cl Ultra + 20 cl Cocio

Serveres kold i glas med isterninger


Pro tip: Hæld den i din gamle shaker fyldt med is. Shake. Smid isterningerne væk, og hæld i et nyt glas med friske isterninger


Serveringsforslag